Payment Methods

iDeal

Betaal alle artikelen veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank.

 

Bankcontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.

Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Zo kan je direct aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving.

 

Visa of Mastercard

Wanneer je kiest voor een betaling met VISA of Mastercard wordt het bedrag gereserveerd en pas afgeschreven nadat je artikel is geleverd.

 

 

Loopt er toch iets mis met je betaling? Neem dan zeker contact met ons op via info@wernutrion.be of 0476/33.50.53. We kijken het graag voor je na!

Na de betaling ontvang je automatisch de bevestiging van je bestelling via mail. Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker ook even je spam folder of neem contact met ons op.

reviews

What others are saying

  • Yoga, hiking, muurklimmen … ik ben echt altijd aan ’t bewegen. We’R is een mooie aanvulling op mijn gezond eetpatroon – en smaakt zoveel lekker dan de andere poeders!
    Nathalie, 38, Bilzen
  • Na mijn blessure had ik echt extra energie nodig om weer aan het sporten te gaan. In de revalidatieperiode gebruikte ik 3 keer per dag We’R, nu 1 of 2 keer. Ik ben superblij met het resultaat!
    Mo, 43, Aarschot
  • Ik wil niet alleen knallen op het rugbyveld, maar ook op de werklvloer. We’R helpt me daar echt bij. Want gefocust blijven is soms een uitdaging!
    Jarne, 27, Sint-Amands
contact

Drop us a line

Meer weten, vragen stellen, opmerkingen geven of ons gewoon iets vertellen? Hit us up!